Ozvaničena saradnja sa poliklinikom Konzilijum

LIV Hospital iz Turske i poliklinika Konzilijum iz Podgorice organizovali su u nedjelju u hotelu Hilton u Podgorici simpozijum ljekara sa temom “Savremeni dijagnostički pristup u onkologiji”.

Ovaj skup je imao za cilj informisanje stručne javnosti Crne Gore o dostignućima i metodama liječenja koje se rade u Liv bolnicama u Turskoj.

Simpozijum je okupio je eminentne stručnjake iz Turske.

Prof. Dr. Merdan Fayda, vodeci radiološki onkolog koji je predstavio najnoviju tehnologiju koja se koristi u bolnici LIV,

Prof. Dr. Chagatay Özturk, – eminentni spinalni hirurg koji je poznat stručnoj i opštoj javnosti po tome što već nekoliko godina vrši najzahtjevnije operacije u kičmenom stubu u Kliničkom Centru Crne Gore i edukuju crnogorske ljekare ,

Prof. Dr. Adem Uçar – radiološki onkolog koji je predstavio dostignuća i metode u onkološkoj radiologiji,

Prof. Dr. Volkan Tuğcu – eminentni hirurg koji je predstavio mogućnosti koje pruža robotska hirurgija, metoda koja se radi vrhunskim DaVinci robotom.

Ovim simpozijumom ozvaničena je saradnja izmedju LIV Hospitala iz Turske i poliklinike Konzilijum iz Podgorice koja je spoj vrhunske dijagnostike i iskustva najboljih ljekara iz Turske u svim oblastima.